Francuska zainteresovana za ulaganja u Republiku Srpsku!

8 juna, 2021

S. K.

Prostor za Vaš oglas

Francuske kompanije zainteresovane su za ulaganje u Republiku Srpsku u oblast komunikacija i saobraćaja, izjavila je ambasadorica Francuske u BiH Christine Toudic tokom sastanka sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Ćorićem.

Istakla je da je glavni cilj unapređenje ekonomskih odnosa i doprinos rastu stranih investicija u BiH, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja RS-a.

Na sastanku se razgovaralo o infrastrukturnim projektima iz oblasti saobraćaja i komunikacija, unapređenju ekonomske saradnje Republike Srpske i Francuske, planiranim reformama i projektima i potencijalnim investicijama francuskih kompanija.

Ćorić je predstavio ambasadorici Francuske najvažnije infrastrukturne projekte koje provodi Ministarstvo saobraćaja i veza, dosadašnje aktivnosti, te prioritete i planove u budućem radu.

Ministar i ambasadorica su izrazili uvjerenje da će saradnja Francuske i Republike Srpske biti nastavljena u obostranom interesu i da će biti dodatno unaprijeđena u narednom periodu, posebno u oblasti komunikacija i saobraćaja.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas