Nesic uhljebio rodicu sa 1.800 KM mjesecno!

10 juna, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Novopeceni opozicionar, navodni borac protiv nepotizma, stranackog i rodbinskog zaposljavanja, mita i korupcije uhljebio je svoju rodicu u Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH gdje je ministar njegov stranacki kolega Milos Lucic.

Naime, Nesiceva rodica, Sladjana Nesic, inace poljoprivredni inzinjer, nakon sto nije prosla na izborima za odbornika u skupstini Istocnog Sarajeva, nedavno je mimo svim zakonskih i konkursnih procedura zaposlena u Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice kao savjetnica ministru Milosu Lucicu. Nesiceva rodica je dobila ugovor o djelu, a Lucica ce savjetovati, na polju migranske krize, za sta su poljoprivredni inzinjeri narocito kompetentni, narednih sest mjeseci za prosjecnu platu od 1.800KM!

Opis njenog posla precizno glasi “praćenje toka migrantske krize u BiH sa aspekta ljudskih prava”, te “redovno izvještavanja Kabineta ministra o migrantskoj krizi u BiH sa aspekta ljudskih prava i davanje eventualnih preporuka za prevazilaženje iste”.

Inače je i šef Lučićevog kabineta Mlađen Božović u nekoj vrsti rodbinske/prijateljske veze sa Nenadom Nešićem s obzirom na to da je on punac Nešićevog brata, odnosno otac Nešićeve snajke.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas