VANZEMALJCI ZAINTERESOVANI ZA AMERIČKA NUKLEARNA POSTROJENJA

10 juna, 2021

S. K.

Prostor za Vaš oglas

Vanzemaljaci ne samo da nas posjećuju, već su veoma zainteresirani za američka nuklearna postrojenja. NLO-i su viđani blizu nuklearnih postrojenja ili na mjestima testiranja takvog oružja.

Luis Elizondo, bivši direktor vojnog programa za identifikaciju svemirske prijetnje(AATIP), otkrio je da su NLO-i “fascinirani nuklearnom energijom”.

Postoji “neka vrsta povezanosti između ovih NLO-a i naše nuklearne tehnologije, odnosno pogona za proizvodnju nuklearne energije i nuklearnog oružja”, rekao je Elizondo za Washington Post, dodajući da su “ta ista zapažanja viđena i u drugim zemljama”.

Iako neki tvrde da su NLO-i snimljeni još 1950-ih, vojska se tome uglavnom suprotstavljala i bila sklonija drugoj teoriji: da je to zapravo vrlo napredna tehnologija koju su razvili protivnici SAD-a. Elizondo nije siguran u to. Snimke koje je vidio sugeriraju tehnologiju “koja bi mogla biti negdje između 50 i 1.000 godina ispred nas”.

“Ta tehnologija nadmašuje sve što imamo u svom inventaru i, prilično smo sigurni, sve što naši strani protivnici imaju”, rekao je on.

Donedavno se činilo nevjerovatnim da jedan bivši vojni dužnosnik tako iskreno govorio o NLO-ima. Ali sada mnogi američki dužnosnici otvoreno pričaju o tome.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas