Goran Selak za srpskainfo: Nismo ni vlast ni opozicija, mi smo gradjani!

12 juna, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Predjsednik SPSa, Goran Selak, dao je zanimljiv intervju za srpskainfo, u kojem je iznio stavove stranke kojom presjedava. Rekao je kako SPS trenutno nije ni vlast ni opozicija, te da im je jedini cilj da rade u interesu gradjana.

Istakao je kako je njegova stranka podrzala budzet gradonacelnika Banja Luke jer je smatrala da je to ono sto narod zeli, isto tako, glasali su protiv preskupog zaduzenja na Londonskoj berzi u NSRS, kazao je on.

Na pitanje o izborima sledece godine, Selak je rekao kako izbori jesu presudni, jer se Republika Srpska godinama bori sa unutrasnjim krizama ali i stranim pritiscima, koji su po njemu, nekad stvarni a nekad izmisljeni,takodje, problem je,i opste bezzakonje u poslovanju drzavnih institucija kao sto su Sume, Zeljeznice, Poste i druge, navodi on.

Najavio i je da ce njegova stranka ljeto uciniti zanimljivim kada su u pitanju kadrovska rjesenja.

Cini se da se na nasoj politickoj sceni konacno pojavljuju pojedinci, ali i stranke, koji su spremni ukazati na sve anomalije ovog drustva, ali i vladajucih struktura i raditi u opstem interesu gradjana, uhvatiti se u kostac sa stvarnim ekonomskim i drugim problemima i sprijeciti drzavu, koja je na samoj ivici provalije da napravi poslednji korak.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas