Eriksen proveo mirnu noc u bolnici!

13 juna, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Eriksen poslao poruku saigračima iz Intera na WhatsAppu, proveo mirnu noć u bolnici

Christian Eriksen poslao je poruku saigračima iz Intera nakon što se iznenada srušio na terenu na utakmici Evropskog prvenstva protiv Finske i morao je dobiti masažu srca prije nego što je budan prevezen u bolnicu.

Direktor Intera Giuseppe Marotta u izjavi za Football Italia kazao je da je danski veznjak poslao poruku saigračima iz milanskog kluba, ali nije govorio o sadržaju poruke niti o Eriksenovom stanju.

“Mogu samo reći da je Eriksen poslao poruku u našoj WhatsApp grupi, a to potvrđuje vezu između igrača. Gledali smo utakmicu i shvatili da se dogodilo nešto dramatično. Igrači su vrlo bliski jedni drugima i odmah smo komunicirali. Eriksen je pod nadzorom danskog zdravstvenog osoblja i najprikladnije je da oni objavljuju informacije, ali mogu vam reći da je Interovo medicinsko osoblje s njima u kontaktu od samog početka”, kazao je Marotta.

Ipak, italijanska Gazzetta dello Sport otkriva da je napisao kratko “dobro sam”, što su svakako sjajne vijesti. Istovremeno, prema pisanju danskih medija prva Eriksenova noć u bolnici prošla je bez problema, ali i dalje je pod strogim medicinskim nadzorom liječnika.

Saopćenje o stanju Interovog veznjaka vjerovatno će biti objavljeno tokom dana, ali u međuvremenu Danski nogometni savez otkazao je današnji trening i popodnevnu konferenciju za novinare.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas