Sastanak krnje opozicije u Banjaluci!

30 juna, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Danas je odrzan sastanak opozicije u Banjaluci bez jedne od glavnih okosnica promjena i glavne uzdanice naroda, Nebojse Vukanovica, umjesto njega, kao treca opoziciona frakcija pojavio se Nenad Nesic, koji sa svojom strankom, tamo gdje je na pozicija, hara istom brzinom kao i vladajuci rezim!

Stanivukovic se poziva na jedinstvo, iako je svima jasno da je pred nama jos jedna beskrupulozna borba za pozicije, pa je tako gradonacelnik Banja Luke na svom fejsbuk profilu napisao:

“Jedinstvo će biti ključ velike pobjede 2022. godine. Danas smo na sastanku opozicije u Banjaluci razgovarali o ključnim principima na kojima će se temeljiti naša zajednička akcija. Cilj je samo jedan, konačno osloboditi Republiku Srpsku i zato kažemo da je 2. oktobar veliki test, nakon kojeg nema korekcije. Uvjereni smo da će PDP zajedno sa svojim koalicionim partnerima pokrenuti lavinu promjena i proširiti ono što je urađeno u Banjaluci na svaki grad i općinu. Na nama je da ponudimo najbolja rješenja i iskoristimo godinu pred nama kako bismo svoje poruke poslali svim građanima Republike Srpske. Idemo dalje!”.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas