Violine otvorile Banja Luka fest!

7 jula, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Svjetski poznati violinista Stefan Milenković je večeras otvorio Prvi međunarodni muzički festival “Banja Luka Fest”, a koncertu su prisustvovali osim gradonačelnika Draška Stanivukovića i brojne druge poznate zvanice.

Stefanović je sa kamernim okrestrom “Kamerata” iz Novog Sada nastupio na tvrđavi Kastel.

“Banja Luka večeras sija u punom sjaju, baš onako kako smo je i zamišljali, onako kako zaslužuje, uz nastup maestralnog Stefana Milenkovića. Na svjetsku scenu koja je stigla u Banju Luku možemo samo da budemo ponosni”, rekao je gradonačelnik Stanivuković.

Već sutra na istom mjestu će nastupiti Zvonko Bogdan u pratnji velikog tamburaškog orkestra, a u narednim danima je planirano da budu organizovani koncerti Amire Medunjanin i Radeta Šerbedžije.

“Vjerujem da je večeras započela nova epoha koncertne scene našeg grada, epoha u kojoj će mnoge svjetske zvijezde ostaviti svoj trag u našem gradu. Ja ću biti tu svako veče, kao pravi domaćin. Vidimo se”, poručio je Stanivuković.

Ugodnu atmosferu je upotpunio i vatromet, a na fotografijama se može vidjeti da su među prisutnima bile i lijepe dame Jelena Tomašević te Marija Kilibarda.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas