Vucic i Vulin podnose prijavi sami protiv sebe!

2 avgusta, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao da se susretao sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja kako kao te da je FBI učestvovao u istrazi ove kriminalne grupe, o čemu je ranije govorio Nebojša Stefanović.

“Želim da čestitam specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na pisanju optužnice za Belivuka, svim pripadnicima policije i BIA. Sve što smo radili, gotovo sve sa izuzetkom podrške i pomoći kod dokaza, FBI nije radio ništa, to su bile evropske službe. FBI nas je obavijestio za aplikaciju Anon, koju kontroliše CIA. Ne postoji učešće FBI u slučaju Belivuk. Ja sam razumio Stefanovića da FBI nije radio na slučaju Belivuk, moguće da je pogrešio i da su novine pogriješile”, rekao je predsednik.

Mjesec ili dva je država mogla da prati vođe ove kriminalne grupe zahvaljujući herojstvu pripadnika policije i BIA, objasnio je on.

Vučić je najavio da će on i Vulin sutra podnijeti krivičnu prijavu sami protiv sebe zbog slučaja “Belivuk”.

On kaže da je spreman da ide na poligraf i da odgovara na pitanja da li se ikada video sa Belivukom i Miljkoviće i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao, piše Nedjeljnik.

“Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučaju Jovanjica, podnijećemo krivičnu prijavu protiv sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama”, rekao je Vučić.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnoviji članci

Kategorije

Prostor za Vaš oglas