Zavrsava se vakcinacija na Banjaluckom velesajmu!

15 septembra, 2021

D. G.

Prostor za Vaš oglas

Gradski štab za vanredne situacije u Banjaluci održao je danas sjednicu, tokom koje je razmotrio trenutnu epidemiološku situaciju.

„Imajući u vidu da je situacija i dalje nepovoljna, Štab je konstatovao da je vakcinacija ključna u borbi protiv epidemije, te su i ovom prilikom pozvani svi sugrađani da se vakcinišu“, saopšteno je iz Gradske uprave.

Uz vakcinaciju, kako je naglašeno, ključno je i poštovanje epidemioloških mjera odnosno nošenje zaštitne maske i držanje fizičke distance.

„Štab je i donio zaključak da komunalna policija i gradska inspekcija pojačaju kontrole poštovanja epidemioloških mjera u ugostiteljskim objektima, tržnim centrima, marketima i drugim javnim objektima“, dodaje se u saopštenju.

Jedan od zaključaka Gradskog štaba odnosi se na izmjenu lokacije glavnog vakcinalnog punkta, koji će od narednog mjeseca umjesto u hali Banjalučkog velesajma biti organizovan u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice na Petrićevcu.

„Štab će nastaviti pratiti situaciju u Banjoj Luci, kao i odluke Republičkog štaba za vanredne situacije“, zaključuje se u saopštenju.

Prostor za Vaš oglas

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.